Dragi sponzori!

Čast mi vas je pozvati na 3. po redu Brand manager susret poduzetnika, koji će se održati 24.9.2012. u Centru Kaptol - Cineplexx. Na susretu ćemo govoriti o Poslovnom planiranju uz niz renomiranih stručnjaka i preko stotinu prijavljenih poduzetnika i gostiju. Susret ćemo prezentirati na HRT-u, kao i u nekoliko radijskih emisija i oglasa na najslušanijim hrvatskim radijskim postajama, a naše oglase i PR članke plasirat ćemo na nekoliko najpoznatijih hrvatskih poslovnih portala i desetaka drugih. U okviru svih ovih naših nastojanja uključit ćemo vašu tvrtku, nudeći vam tako jedan od najprimamljivijih marketinških paketa koji postoje danas na tržištu. Govorimo o nekih 1 500 000 pregleda za vrijeme naše višemjesečne kampanje! Ipak, trebamo i vašu pomoć. Organizacija ovakvog događaja zahtjeva izdašna financijska sredstva, pa vas ovom prilikom molimo da nam pomognete u skladu s vašim mogućnostima. U nastavku predstavljamo niz sponzorskih paketa, kako biste mogli odabrati onaj koji vam najviše odgovara.

S poštovanjem i unaprijed hvala,

Jurica Dujmović,

Organizator 3. Brand manager susreta poduzetnika

Sponzorski paket MINI

Ovaj paket sadrži link i banner, dimenzija 200 x 100px na web stranicu po vašem izboru koji se nalazi na naslovnici, na dnu stranice.

...Saznajte više

Sponzorski paket MIDI

Uz sve što se nalazi u MINI paketu, dobivate i 2 pozicije na reklamnoj lenti na samom susretu.


...Saznajte više

Sponzorski paket MAXI

Ovaj paket sadrži sve pogodnosti MINI i MIDI paketa, uz oglas u tiskanom i digitalnom izdanju.


...Saznajte više

Sponzorski paket XL

Uz sve iz prethodnih paketa, u ovom paketu dobivate veće oglase u digitalnom i tiskanom izdanju, kao i objavu PR članaka u našem magazinu i blogu.

...Saznajte više

Sponzorski paket XXL

Uz banner na vrhu naslovnice, dobivate 1/1 stranicu u magazinu za vaš oglas, kao i seriju PR članaka i čitav niz drugih pogodnosti.


...Saznajte više

GENERALNI SPONZOR

Dio ste svake naše marketinške objave, a vaša tvrtka je u svakoj našoj zahvali i javnom nastupu. Sadrži sve što i prethodni paketi, uz TV i RADIO zahvale i rollup bannere na samom susretu.

...Saznajte više