Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Dvadesetak godina radila je na menadžerskim pozicijama (prodaja i marketing) u trgovini, zračnom prijevozu i medijima. Poziciju voditeljice marketinga čitatelja Večernjeg lista napustila je 2007. godine te započela karijeru coacha, iskoračivši u poduzetničke vode. Vlasnica je i direktorica tvrtke Misliona d.o.o., za poslovni i osobni coaching. Certificirani je konzultant za upravljanje ljudskim resursima a radi kao coach, trener, i HR konzultant. Piše stalnu kolumnu „MojCoach“ na portalu MojPosao, rubriku „Coaching“ na portalu MojBiz, tekstove i blog za časopis „Poslovni savjetnik“. Sudjeluje aktivno kao predavač na konferencijama u zemlji i inozemstvu. Nositeljica brojnih certifikata poslovnih treninga i seminara pohađanih u Hrvatskoj i inozemstvu (područja marketinga i promocije, Brand Management-a, Customer Relationship Management – a, Knowledge Management – a, internog marketinga, upravljanja ljudskim resursima te coachinga).

Članica je International Association of Coaching (IAC), Hrvatske udruge za coaching (članica Predsjedništva i jedna od osnivača), i Hrvatske udruge poslovnih žena KRUG.

Trenutno radi kao samostalni konzultant i Executive Coach na području unaprjeđenja poslovanja tvrtki kroz poslovno savjetovanje, edukaciju i vođenje projektnih timova, no i kao osobni coach, naročito u području „mekih vještina“, karijernog i motivacijskog coachinga.