Organizator sam 3. po redu Brand manager susreta poduzetnika.

Trenutno sam zaposlen u američkoj tvrtci Weiss inc, na poziciji marketinškog konzultanta i specijalista za društvene mreže. Vlasnik sam tvrtke Poslovni Obzori d.o.o., koja se bavi promidžbom, a to uključuje grafički i web dizajn, ilustriranje i  konzultantske usluge na području brandinga i marketinga. Iza sebe imam 10 godina radnog iskustva u grafičkom dizajnu i dobar broj publikacija i radova. Moja tvrtka je nositelj skupa usluga našeg branda “Brand manager”, pod čijim plaštom svojim klijentima nudimo različite usluge s područja marketinga, dizajna i poslovnog konzultiranja.

Na svom blogu Svaki tjedan savjet jedan pišem članke s poslovnom tematikom posebno orjentirane na male i srednje poduzetnike, koje preuzima nekoliko hrvatskih poslovnih portala, uključujući i Poslovni Puls i Zimo. Također, od srpnja 2011. tekstove objavljujem u B2B časopisu za marketing profesionalce,  ”Maksi Produkt”. , a odnedavno moje tekstove možete čitati i u Poslovnom savjetniku – kako tiskanom, tako i digitalnom izdanju.

Moja je tvrtka je nedavno postala nositelj visokovrijedne licence tvrtke Weiss inc., koja se sastoji od niza izvještaja i preporuka svjetski poznatih investicijskih stručnjaka. Želja mi je ponuditi ih hrvatskom poduzetniku i investitoru, dajući mu pristupačno znanje potrebno za dobar izbor i savjet nužan za uspješno ulaganje. Tvrtka Weiss inc. ima preko 600 000 klijenata i preko 150 zaposlenih, a njihovi investicijski stručnjaci i savjetnici su poznati širom svijeta.

Ovaj susret sam organizirao kao prvu u nizu značajnih promjena koje planiram pokrenuti u hrvatskom poduzetništvu. Uz dostupno i korisno znanje, predstavit ćemo javnosti niz visokovrijednih proizvoda po izuzetno pristupačnim cijenama, a naši polaznici dobit će ih potpuno besplatno. Na ovaj način dostupnost kvalitetnog znanja postaje pristupačna svima, a stručna pomoć i profesionalno vodstvo postaje stvar na koju možete računati, bez obzira o veličini vaše tvrtke. To će osigurati niz vrhunskih stručnjaka, od kojih će neki uveličati i ovaj susret.

Rezultat svih naših nastojanja je centar za poduzetništvo u kojem svaki poduzetnik stječe PRAKTIČNO znanje i vrijednost, po cijeni koju si može priuštiti. Ako premostimo jaz skupoće znanja, omogućit ćemo i manje imućnim startupima da se postave, steknu znanja i ostvare poslovni uspjeh!

Hvala vam još jednom i vidimo se na 3. Brand manager susretu poduzetnika!

Vaš Jurica Dujmović
Organizator