Suosnivač ZIMO portala.U  želji za novim izazovima i kreativnim izražavanjem, zajedno s Goranom Mudrim pokrenuo je nekoliko internet projekata. Vrlo strastven kad je riječ o poduzetništvu, internetu, glazbi i dizajnu. Posljednjih deset godina bavi se glazbom, iz koje je naučio mnogo o načinu poslovanja. Voli učiti i stvarati stvari na svoj način.

ZIMO je nezavisni portal s ciljem širenja znanja o novim medijima, tehnologiji, društvenim mrežama i digitalnom kulturom općenito.

Osnovan 2010. godine, na portalu danas radi četiri dopisnika koji pokrivaju područje Balkana koji svakodnevno objave 15-ak vijesti. 2011. godine u sklopu projekta, a u suradnji s portalom 24sata pokrenut je ZimoTV – jednotjedni kratki video pregled zanimljivih vijesti iz svijeta, a koji sve više pažnju posvećuje Startup projektima.

ZIMO, osim što nudi pregršt novosti i korisnih savjeta, omogućuje čitateljima i pregled konferencija u regiji (ZimoConferences) i pregled poslova koji je ostvaren u suradnji s Bikanet (ZimoJobs).

Kako bi stečeno znanje prenijeli onima kojima je to potrebno pokrenut je ZimoEDU, seminar o društvenim mrežama i online oglašavanju koji je fokusiran na korisnika koji ostvaruje svoje prve korake na internetu.

Također, sredinom 2012. godine pokrenuli smo ZimoKIDS koji se bavi izradom mobilnih i digitalnih dječjih knjiga, bojanka i igra.

Naši se članci prenose na top hrvatskim medijima kao što su Dnevnik.hr, 24sata.hr, eVarazdin.hr, eZadar.hr, Monitor.hr, Pametnakuna.hr, itd.