Ovaj paket sadrži link i banner, dimenzija 250 x 100px na web stranicu po vašem izboru koji se nalazi na naslovnici, na samom vrhu stranice. Osim toga, vaš ćemo doprinos spomenuti na susretu, u kategoriji glavnih sponzora, a vaš će logotip biti vidljiv na velikoj lenti sponzora koja će biti izložena na samom susretu.

Imat ćete mogućnost izlaganja vlastitih rollup bannera na samom susretu, a spomenut ćemo vas i našim javnim nastupima na radiju i televiziji. Uključit ćemo vas također u tiskano izdanje Brand manager magazina, koje ćemo predstaviti korisnicima na samom susretu. Magazin je u boji, a za vas smo rezervirali prostor za vašu reklamu dimenzija 1/1. Magazin će dobiti svi uzvanici, a bit će dostupan i u digitalnom izdanju.

U digitalnom izdanju dobit ćete svoj banner u sklopu naplatnog segmenta Brand manager magazina, a u najposjećenijem dijelu našeg web magazina dobit ćete vlastiti slajd na slideru glavne stranice, kroz period od 2 mjeseca, uz neograničen broj klikova i prikaza. Također, pripremit ćemo i PR članak na blogu Svaki tjedan savjet jedan, koji mjesečno čita preko 2500 poduzetnika, kao i u tiskanom izdanju Brand manager magazina.

Vašim doprinosom od 10001 kn i više osiguravate ovu reklamnu poziciju.

 

Primjer pozicije male lente na stolu za konferenciju. Ovaj sponzorski paket uključuje poziciju na velikoj lenti.

 

Dimenzije oglasa u ovom sponzorskom paketu označene su crvenom bojom. Svijetlo crvena je rezervirana za sponzore koji za ovaj paket izdvoje više od 8000kn.